Ανοιγόμενα κουφώματα

Προσφέρουν καλύτερη μόνωση , μεγάλη ασφάλεια και διατίθενται σε πολλούς τύπους σχεδίων.Απαιτούν άνεση χώρου και είναι κατάλληλα για περιβάλλον με έντονα καιρικά φαινόμενα.Διακρίνονται σε κρύα συστήματα(χωρίς θερμοδιακοπή) και σε συστήματα με θερμοδιακoπή για μέγιστη μόνωση.

ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ ή αλλιώς θερμογέφυρα είναι το υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο  ή πολυθερμίδιο(ειδικό μείγμα μονωτικών υλικών), το οποίο ουσιαστικά διαχωρίζει τον εσωτερικό  θαλαμο από τον εξωτερικό του προφίλ, προσδίδοντας του θερμομονωτικές ιδιότητες. Εν ολίγοις, η εσωτερική θερμοκρασία του δωματίου δεν επηρεάζεται από την εξωτερική θερμοκρασία του περιβάλλοντος, όταν το κούφωμα έχει θερμοδιακοπή, οπότε επιτυγχάνουμε απόλυτη μόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας. Κατ’ επέκταση η θερμοδιακοπή είναι απαραιτήτως αναγκαία για την εφαρμογή των πράσινων κατοικιών.

ΚΡΥΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ

ΣΕΙΡΑ 108C-Στη σειρά  108C της EXALCO το χαμηλό βάρος και τo κομψό design των προφίλ, σε σχήμα οβάλ συντελούν στη δημιουργία μιας αξιόπιστης, οικονομικής επιλογής για κατασκευές σύγχρονης αισθητικής.Επίσης παρέχει απόλυτη ασφάλεια καθώς διαθέτει περιμετρικό μηχανισμό ασφαλείας.
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.


ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ         ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  8 A
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C3ΣΕΙΡΑ 101C- Η σειρά  101C της EXALCO διακρίνεται για τη μεγάλη γκάμα προφίλ, ιδανική για κάθε τυπολογία κατασκευής.Το προφίλ της είναι πιο ενισχυμένο, διαθέτει  design σε σχήμα οβάλ και  μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων για μεγιστή ασφάλεια. Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα κ.α.


ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ        ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  8 A
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C4


  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΤΩΜΕΝΑ

ΣΕΙΡΑ 120C- H σειρά 120C της EXALCO αποτελεί την πιο οικονομική λύση θερμομόνωσης που συνδυάζει τις μικρές διαστάσεις των προφίλ με τις καλές θερμομονωτικές επιδόσεις. Η ακριβής εφαρμογή της θερμοδιακοπής με το κεντρικό λάστιχο προσφέρει επιπλέον στεγανότητα στο προφίλ. Παράλληλα η χρήση περιμετρικού μηχανισμού παρέχει απόλυτη ασφάλεια και σε συνδυασμό  με την  απλότητα του design συμπληρώνουν τα πλεονεκτήματα της σειράς. Συνδυάζεται με πομπέ πηχάκι και 10άρι διάκενο τζαμιού, προσφέροντας καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Συνδυάζεται επίσης και με τετράγωνο πηχάκι και 15άρι δίακενο τζαμιού, προσφέροντας μεγαλύτερη ηχομόνωση.  Εφαρμογές: Πόρτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.

      
ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ        ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  9 A
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C3/B4
Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf = 3,3 W/(m2*K)


        

ΣΕΙΡΑ 109C SUPER - H σειρά 109C SUPER αποτελεί  την πιο  βελτιωμενή εκδοχή ενισχυμένης θερμοδιακοπής, η οποία σχεδιάστηκε από την ALPERT  σε άμεση συνεργασία με το σχεδιαστικό τμήμα της ΕΧΑLCO. Το δυνατό της σημείο είναι ότι το κεντρικό λάστιχο  εφαρμόζει ακριβώς επάνω στη θερμοδιακοπή, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα στεγανότητας και αντοχής στο χρόνο.Καλύπτει πάντοτε το πολυαμύδιο της θερμοδιακοπής και αποκλείει την πιθανότητα να καλυφθεί αυτό από τα νέρα που τυχόν θα περάσουν στο χώρο της κάσας και δεν επιτρεπεί τη συσσώρευση της σκόνης, που απαιτεί συχνό καθάρισμα.Oι υψηλές της αποδόσεις σε θερμομόνωση και ηχομόνωση καθώς και η απόλυτη ασφάλεια που της προσφέρει το περιμετρικό κλείδωμα την καθιστούν ως την ιδανικότερη επιλογή συστήματος. Η 109C SUPER συνδυάζεται με πομπέ πηχάκι και 22άρι διάκενο τζαμιού προσφέροντας μέγιστη ηχομόνωση. Η σειρά 109C SUPER διατίθεται αποκλειστικά και μόνο στην ALPERT. Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα.Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.


ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ        ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  E 1050
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C4 
Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf = 2,2-2,8 W/(m2*K)      

ΣΕΙΡΑ SUPER THERMO-Η σειρά Super Thermo είναι η κορυφαία και πιο προηγμένη σειρά της Exalco στον τομέα της θερμομόνωσης. Χρησιμοποιεί ειδικό θερμομονωτικό υλικό και μεγάλου πλάτους πολυαμίδια πετυχαίνοντας υψηλή θερμομονωτική επίδοση ευρωπαϊκών προδιαγραφών και άριστη ηχομονώση.


ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ        ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  E 750
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C4 
Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf = 1,5-2,0 W/(m2*K)


ΣΕΙΡΑ 4600Η σειρά 4600 elvial multilock systems αποτελεί μια οικονομική λύση θερμοδιακοπής, με υψηλές θερμομονωτικές επιδόσεις χάρη στη χρήση υαλοενισχυμένου πολυαμιδίου πλάτους 24mm και Πολυστερίνη.  Με εξαιρετικές επιδόσεις στην υδροπίεση και ανεμοπίεση ως 450 Pa σε μέγιστη διάσταση πιστοποιημένου δίφυλλου κουφώματος 1.50 m x 2.30m, που αντιστοιχούν σε δυνατή καταιγίδα 10 Beaufort με ταχύτητα ανέμου 89 -102 km/h καθώς και υδατοστεγανότητα: 900 Pa σε μονόφυλλο κούφωμα με σταθερό (κυκλώνας 13 Beaufort) . Αυξημένη αντίσταση σε διάρρηξη και υψηλές επιδόσεις σε στεγανότητα με ελαστικά από EPDM.


ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ        ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  E 900
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C4 / Β4
Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf = 2,5-2,7 W/(m2*K)ΣΕΙΡΑ 5600- Η σειρά 5600 elvial multilock systems αποτελεί ένα στιβαρό θερμοδιακοπτώμενο σύστημα. Η θερμοδιακοπή  22mm και το διάκενο τζαμιού 22mm εως 25mm, δίνουν άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις στην υδατοστεγάνωση και ανεμοπίεση ως 450Pa, που αντιστοιχούν σε δυνατή καταιγίδα 10Beaufort. Ο σχεδιασμός της σειράς καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής, καθώς διαθέτει ίσιο και πομπέ προφίλ. Η 5600 έθεσε τους κανόνες για πλήρη αντιδιαρρηκτική προστασία και ύψιστη ασφάλεια  με περιμετρικό μηχανισμό, καθώς έχει πιστοποιηθεί στο εγκυρότερο ινστιτούτο διεθνώς, ift Rosenheim Γερμανίας, με πιστοποιημένη αντίσταση στη διάρρηξη κατηγορίας WK 2. Υψηλές επιδόσεις σε στεγανότητα με ελαστικά από EPDM. Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α. Συνιστάται για μεγάλα ανοίγματα.

     
ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ        ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  E 900
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C3 / Β3
Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf = 2,5-3,0 W/(m2*K)

      

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Schüco

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ Schüco AWS 65

To βασικό συστημα Schüco AWS 65 προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης Uf από 1,7 W/m2K και διαθέτει  μεγάλο εύρος δυνατοτήτων για ευφάνταστες σχεδιαστικές λύσεις.Διατίθεται ως συνεπίπεδο φύλλο παραθύρου ή ως ανοιγόμενο προς τα έξω φύλλο παραθύρου. Ευελιξία στη χρωματική διαμόρφωση με διαφορετικά χρώματα εσωτερικά και εξωτερικά.Προσφέρει αντιδιαρρηκτική προστασία εώς WK3.

 

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ Schüco AWS 65 BS Tip Tronic

Το νέο σύνθετο σύστημα Schüco AWS 65 BS διαθέτει κομψό σχεδιασμό και προσφέρει την μέγιστη διαφάνεια, την μεγαλύτερη επιφάνεια τζαμιού σε κούφωμα.Διαθέτει βελτιωμένη θερμομόνωση με τιμές Uf από 2,2 W/m2K και συνδυάζεται με τον μηχανοτρονικό μηχανισμό Tip Tronic.Το Schüco Tip Tronic διαθέτει λειτουργία ανάκλησης που ανοίγει ηλεκτρικά, δηλαδή από το παράθυρο ο διαισθητικός χειρισμός γίνεται με ένα σύστημα χειρολαβής, που ρυθμίζει την ανάκληση με δύο πλήκτρα.Για παράδειγμα,σ ένα κούφωμα δίφυλλο με φεγγίτη μπορεί νανοίξει ηλεκτρικά η ανάκληση του δίφυλλου και ο φεγγίτης.

 

 επιστροφή στα προϊόντα>>